Valentino представят два нови аромата: Valentino Uomo Acqua и Valentino Donna Acqua

Единият не определя другия, но заедно те представят една емблематична и внушителна нова йерархия на желанията, заредена с неподправена автентичност и безгрижно поведение.

VALENTINO UOMO&DONNA ACQUA MB VISUAL

Историята на Valentino Acqua се случва в очарователен италиански дворец. Избледнялото великолепие на пищната обстановка се сблъсква с възвишената романтика на образите на McLellan. Остарелите пастелни мозайки и олющени, издълбани орнаменти пораждат аристократична чувственост. Това е атмосфера, която разрушава и пренарежда миналото, въплащаваща продължителния конфликт между обещанието на бъдещето и тайните познания за миналото.

323293329-03

Valentino Uomo Acqua и Valentino Donna Acqua представят едно възраждане на класическите Valentino аромати с едно еволиращо отношение. Вдъхновени от дизайнерската естетика на модната къща, водена от творческия директор Pierpaolo Piccioli, образите говорят с нова автентичност.

3313309303203209309130931

Енергията на разрушителна романтика се отразява на повърхността, прикована от силна еротична осъзнатост и непочтителна студенина. Любовниците държат света в ръцете си, в тези образи е разказана тяхната съдба, разгърната по стените на двореца.