Минаваме с драматична стъпка по червения килим на 72-те награди TONY

Виж Галерията 58 Снимки

По време на най-голямата нощ на Broadway/Бродуей се очаква изобилие от драматизъм от целия театрален свят. Точно така протече и 72-та нощ на ежегодните награди „Tony” в Radio City Music Hall в Ню Йорк на 10-ти юни. От бляскави металически одежди до смели цветови комбинации. Изключително екстравагантни и интересни визии се разходиха по театралния килим на Голямата ябълка. Мъжете също бяха очарователни и ни изненадаха с фантастични и смели решения в кройките и цветовете.

1
Denise Gough блестеше в прозрачната стъпаловидна рокля на Oscar de la Renta, покрита с изящни кристали. А Condola Rashad беше ярка и дръзка в ослепителна алена рокля на Carolina Herrera.

2

На този червен килим се появи блясък, които можеше да освети света за няколко дни – Kerry Washington в Atelier Versace. Пера, с които Земята да отлети отвъд Слънцето – Tina Fey in Thom Browne. И класата и тежестта на винтидж аритократизмът от преди десетилетия – Cynthia Erivo в New York Vintage. И не само.

3

Аплодисменти заслужават и Rachel Brosnahan в цветната градина на Dolce & Gabbana, която се сливаше почти до съвършенство с флоралната стена от розов фон. Lauren Ridloff в Jason Wu. А имаше и такива, които ни напомниха, че костюмите са също толкова елегантни, колкото дългата, пищна вечерна рокля на червения килим, като Christine Baranski и Grace Elizabeth. Всички са победители.

4

Вижте тези и още прекрасни хора в нашата ГАЛЕРИЯ.

Редактор: Марина Делева